The Skin Cancer Foundation

Termeni și Condiții

Materialele prezentate in cadrul acestui website au scop informativ si nu inlocuiesc consultul medical specializat si nici recomandarile medicale privind diagnosticul sau tratamentul afectiunilor pielii. Informatiile furnizate sunt destinate sa completeze, nu sa substituie relatia directa a pacientilor cu personalul medical specializat.

Utilizarea informatiilor continute in acest site se face pe propria raspundere. Fundatia Romana contra Cancerului de Piele nu este responsabila pentru pagubele directe sau indirect provenite din utilizarea acestui website sau cauzate de erori, omisiuni, defecte de software sau hardware, intreruperi ale transferului de date electronice, virusuri informatice, furtul de date sau accesul neautorizat intervenite in gestionarea acestui web-site.

Fundatia Romana contra Cancerului de Piele nu promoveaza nici un produs comercial,  procedeu terapeutic, medic sau centru medical. Sponsorizarile acordate Fundatiei nu implica sustinerea sau recomandarea produselor sponsorilor. Informatiile privind tehnicile de tratament sau diferitele studii clinice sunt furnizate de acest site in scopul sprijinirii eforturilor pacientilor de a identifica programul de tratament optim pentru ei si nu presupun recomandarea sau promovarea unui anume centru medical sau program de cercetare medicala.

Website-ul contine referinte si legaturi catre alte website-uri Aceasta nu implica sustinerea, promovarea sau recomandarea de catre Fundatie a acestor website-uri sau a continutului lor.

Utilizatorii acestui website sunt sfatuiti sa contacteze personalul medical calificat pentru orice intrebare legata de o problema de sanatate. Informatiile obtinute din acest site nu trebuie sa fie un motiv de intirziere a prezentarii la medic sau de nerespectare a recomandarilor medicului.

In cazul in care considerati ca aveti o problema medicala urgenta contactati medicul sau sunati la Serviciul de Urgente 112.

Utilizarea acestui website se face conform legislatiei in vigoare, fiind interezise publicarea in cadrul site-ului a materialelor cu caracter discriminator, defaimator, abuziv, obscen, ce contravin legii sau incurajeaza incalcarea legii.

Copyright

Toate materialele prezentate in cadrul acestui site sunt protejate de dreptul de autor detinut de Fundatia Romana contra Cancerului de Piele si de alte organizatii. Este interzisa reproducerea, transmiterea, si publicarea acestor materiale fara acordul scris al Fundatiei Romane contra Cancerului de Piele si al celorlalte organizatii cu drept de autor.