The Skin Cancer Foundation

Ajuta-ne sa ajutam

Cuprins:

 

DE CE SA AJUTI?

Fundatia Romana contra Cancerului de Piele are ca misiune combaterea cancerului de piele si participarea activa la imbunatatirea sistemului de ingrijire medicala in Romania.

Organizatia noastra isi propune:

 • sa ajute oamenii sa obtina informatii, indrumare si ingrijire medicala de calitate pentru sanatatea lor;
 • sa ajute medicii sa se instruiasca pentru a putea diagnostica, trata si preveni eficient cancerul de piele;
 • sa sprijine persoanele si organizatiile interesante in creerea unui sistem medical eficient si echitabil, ce respecta demnitatea pacientilor si a medicilor.

Pentru sustinerea acestor activitati avem nevoie de ajutorul tau.

Merita!

 

DONEAZA

Poti face o donatie in contul Fundatiei Romane contra Cancerului de Piele.

Nici o suma nu e prea mica, AJUTORUL TAU CONTEAZA!

Datele Fundatiei sunt:

Fundatia Romana contra Cancerului de Piele
Cod de identificare fiscala (CIF): 22877172
Cont IBAN: RO44RNCB0078099981030001
Banca: BCR, Sucursala Stefan cel Mare 60, sector 2, Bucuresti

Nu uita sa treci pe formularul de depunere la banca numele tau pentru a sti cui sa ii multumim.

Trimite-ne datele tale de contact pe adresa de e-mail info@cancerdepiele.ro,  pentu a te putea tine la curent cu desfasurarea programelor si activitatilor Fundatiei la care ai contribuit prin donatia ta. Astfel, vei avea garantia ca banii tai sustin o cauza buna.

 

2% DIN IMPOZIT

Daca esti angajat sau actionar si platesti impozit pe venit sau pe profit poti conform legii sa directionezi 2% din impozitul pe care il platesti statului catre o organizatie non-profit asa cum este Fundatia Romana contra Cancerului de Piele.

Aceasta nu inseamna nici o cheltuiala suplimentara pentru tine, ci poti decide cum va fi folosita o parte de 2% din banii pe care oricum trebuie sa ii platesti statului.

Astfel vei avea certitudinea ca cei 2% din impozitul tau contribuie la o cauza buna.

Ce trebuie sa faci pentru a directiona 2% din impozit catre Fundatia Romana contra Cancerului de Piele?

 • 1. Completeaza formularul 230Cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul anual” pe care il poti descarca aici

  Daca ai realizat si alte venituri impozabile in afara salariului si doresti sa directionezi 2% din impozitul platit pe aceste venituri catre Fundatia Romana contra Cancerului de Piele completeaza formularul 200Declaratia speciala privind veniturile realizate in anul 2009“.  pe care il poti descarca aici.

  In formularul corespunzator, completeaza rubrica   «Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil/castigul net anual» cu datele Fundatiei:

  Denumire entitate non-profit: Fundatia Romana contra Cancerului de Piele
  Cod Fiscal: 22877172
  Cont IBAN: RO44RNCB0078099981030001

  Daca nu stii exact ce suma inseamna 2%, lasa rubrica sumei necompletata. O vor completa lucratorii Administratiei Financiare.

 • 2. Depune formularul completat la organul fiscal de domiciliu, adica Administratia Finantelor Publice din localitatea de domiciliu.

  Poti depune formularul personal sau il poti trimite prin posta printr-o scrisoare recomandata la sediul organului  fiscal de domiciliu, pana la data limita de depunere, si anume 15.05.2010.  Pentru a afla adresa sediului Administratiei Finantelor Publice de domiciliu descarca aici

 • 3. Anunta-ne ca ai contribuit prin directionarea a 2% din impozit catre organizatia noastra.

  Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), „beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Prin urmare comunica-ne faptul ca ai depus formularele respective si datele tale de contact (e-mail si/sau numar de telefon) pentru a te putea tine la curent cu desfasurarea programelor si activitatilor Fundatiei la care ai contribuit prin redirectionarea impozitului. Astfel, vei avea garantia ca banii tai sustin o cauza buna.

  Trimite datele tale de contact pe adresa de e-mail info@cancerdepiele.ro

 

SPONSORIZARE

Pentru contracte de sponsorizare contactati echipa@cancerdepiele.ro

 

VOLUNTARIAT

Sprijina actiunile noastre. Cu putin din timpul tau liber poti ajuta mult pentru ca oamenii care au nevoie sa primeasca ingrijiri medicale si informatii mai bune.

Contacteaza-ne pe adresa de e-mail info@cancerdepiele.ro pentru a afla cum poti sa ne ajuti ca voluntar

 

FII AVOCATUL SANATATII TALE

Ia atitudine pentru a-ti apara dreptul la sanatate. Asigura-te ca medicul care iti ingrijeste familia, scoala la care invata copii tai, locul tau de munca ofera conditiile adecvate pentru a sustine eforturile tale si ale familiei tale de a va mentine sanatatea, de a va pastra pielea sanatoasa, si de a preveni  bolile de piele si nu numai.

Examinarea medicala regulata, informarea corecta despre starea sanatatii tale si mijloacele de prevenire a bolilor, evitarea expunerii excesive la soare in timpul programului de scoala sau munca sunt drepturile tale. Solicita sa iti fie respectate.

 

TRANSMITE MESAJUL

Din site-ul nostru ai invatat cum sa iti cunosti si sa iti ingrijesti pielea si sa previi cancerul de piele. Sfatuieste-i si pe cei din jurul tau ce sa faca pentru a avea o piele sanatoasa si cum sa utilizeze site-ul nostru pentru a obtine informatiile de care au nevoie. Daca ai nevoie de informare suplimentara pentru tine sau cei din jurul tau,  contacteaza-ne pe adresa info@cancerdepiele.ro

 

SPUNE-NE PAREREA TA

Scrie-ne pe adresa echipa@cancerdepiele.ro pentru a ne spune parerea ta despre site si sugestiile tale pentru imbunatatirea acestuia.

Spune-ne ce activitati noi crezi ca ar fi utile in cadrul Fundatiei pentru a ajuta oamenii sa isi cunoasca pielea, sa previna cancerul de piele si alte boli de piele, si sa obtina ingrijire adecvata pentru a invinge boala.

Ideile tale conteaza.
Ajuta-ne sa ajutam!